't Zusje
Reserveren
Leuk dat je bij 't Zusje wilt komen eten! Kom je lunchen of kom je in de avond?
Met hoeveel personen kom je bij ons eten?
Je komt in totaal met 2 personen

Bel 't Zusje

Een momentje …
we checken de beschikbaarheid!
Wat wordt je aankomst tijd?

Om de meest recente tijdvakken te tonen, wordt de lijst elke 30 seconden automatisch ververst.

Over seconden wordt de lijst ververst

Op dit moment zijn er geen beschikbare tijdvakken voor jouw gekozen locatie, datum, en gezelschap. Pas je selectie aan om een beschikbaar moment te vinden.

Een momentje …
we checken de beschikbaarheid!
Controleer hieronder je gegevens

Ik kom eten bij op om met (inclusief ). Mijn naam is met e-mailadres en telefoonnummer . Mijn postcode is .

Extra informatie:

Je reservering is helaas niet gelukt!

Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje
    Gefeliciteerd, je reservering is gelukt!

    We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze gezellige ambiance. Ons team staat te popelen om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

    Wil je nog iets aanpassen? Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje

    Christmas 2024

    This year, for the first time, we will be applying a surcharge of €10 per guest on December 24, 25, and 26 for a Burgundy-style Christmas experience.

    This is due to additional costs, such as extra labor and holiday surcharges that ‘t Zusje incurs on these days.

    To pamper our guests during Christmas, we have no choice but to ask for this surcharge to cover the costs. Of course, we will also do our utmost to give our guests a wonderful Burgundian Christmas! We will ensure that every guest goes home with a unique ‘t Zusje gift.

    Children from 2 to 10 years old can enjoy a Burgundy-style Christmas for €20.50 per child. For children 11 years and older, the adult Christmas price applies.

    During the tapas lunch and in the evening on December 24th, 25th, and 26th, we only offer the option to choose the “Bourgondisch Genieten-Concept.”

    We look forward to pampering you this Christmas.

    Back
    Knoflookgamba’s
    Bastogneparfait met een druppie karamelsaus
    Nacho