't Zusje
Last minute

’t Zusje Foundation

Samenwerking stichting MVI en de 't Zusje foundation.

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, waarbij ook degenen die het minder goed hebben gesteund worden. Om hieraan vorm te kunnen geven is een speciaal fonds, de ’t Zusje Foundation in het leven geroepen.

Stichting MVI

Stichting MVI zijn één van de vele superhelden uit de zorgbranche. Deze prachtige stichting richt zich op minder mobiele ouderen en in sommige gevallen helpen ze ook instellingen die zich richten op minder mobiele kinderen of volwassen. De ouderen waarop MVI zich focust zijn voor ontmoeting met anderen afhankelijk van de zorgbus naar de dagbestedingen. Dit komt in gevaar! Door het schrappen van zorgvervoer dreigen dagbestedingen te worden gesloten en dreigen de ouderen te vereenzamen. Dit mag natuurlijk niet gebeuren! En daarom hebben wij in 2019 de handen bijeen geslagen samen met Stichting MVI om de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan.

’t Zusje Foundation x Bas Smit

Corrie en Fred zijn de schildpadden van Bas Smit en Nicolette van Dam. Geheel onverwachts legt Corrie onlangs een ei…Tijdens deze bevalling assisteert Freek Vonk. Vandaar dat het ei de naam “Freek” krijgt. Bas koopt snel een speciaal broedei zodat alles perfect is ingericht voor de komende broedperiode. Als klap op de vuurpijl legt Corrie nog een ei! En zo wordt ’t Zusje van Freek geboren. Er komt een tweede broedei in huize Smit/Van Dam. Ook volgt er een speciaal Instagram account @freekdeschildpad, om het broedproces te kunnen volgen. Door overweldigend enthousiasme heeft dit account onmiddellijk vele volgers. Zo krijgt Bas het idee om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum d.m.v. logosponsoring op de broedeieren. “’t Zusje Foundation” heeft ’t Zusje van Freek omarmt door deel te nemen aan deze liefdadigheidsactie voor het Prinses Máxima Centrum, kinderoncologie.

Samenwerking tussen 't Zusje foundation & Bas Smit.

Mislukte applecake
Nacho
Warme brownie