't Zusje
Last minute

Tapaskaart

Onze kaart bestaat uit bijzondere kleine gerechtjes om jullie genietmoment zo smaakvol mogelijk te maken. Je kunt iedere ronde twee gerechtjes per persoon bestellen. Je kunt Avondvullend Bourgondisch Genieten voor €33,80. Bij ’t Zusje Overdag geniet je voor €7,20 per rondje.


De lekkerste Zusje Klassiekers

Voorgerechtjes

Ham met meloen

Cumberlandsaus en een kruidencrumble


Zacht gegaarde schelvis

Met spitskool rendang salade en kerriemayo


Tom kha kai schuim

met spitskool rendang salade en kerriemayo


Seizoensvoorgerechtje


Franse salade

Met confit de canard, serranoham, ei en truffelsaus


Zoete aardappelsalade

Met een Jalapeño-kaas bitterbal


Pulled chicken salade

Met mozzarella schuim en chimmichurri


Gerookte zalm

Gerookte zalm

Op een vikingbread met guacamole en radijs


Vegetarisch vikingbread

met guacamole en radijs


Mini portobello

Gevuld met geitenkaas op Griekse salade


Pasteitje

Roomboter pasteitje met runderragout


Groenteragout

met een roomboter pasteitje


Visduo

Van gerookte paling en forel


't Zusje salade caprese


't Zusje Klassiekertjes

Carpaccio

Carpaccio

Volgens Zusje's recept


Tomaten-crémesoepje

Tomaten-crémesoepje


Geitenkaasje in spek

Met honing-tijmsaus


Garnalencocktailtje


Oma's draadjesvlees

Op eigen wijze met bloemkoolsalade en piccalillymayonaise



Knoflook kruiden champignons


Ossenhaaspuntjes Thai-stijl

Ossenhaaspuntjes Thai-stijl


Knoflookgamba’s

Knoflookgamba’s


Kaaskroketje

Met mosterdsaus en frisse bloemkoolsalade


Kleintje classic USA

Runderburgertje, kaas, ui en BBQ-saus


Boerenfrietje stoof


Black Angus-kroketje

Met truffelmayo



Marsmousse

Marsmousse met witte chocosaus


Bastogneparfait

Bastogneparfait

Met een druppie karamelsaus


Mislukte appelcake!?!

Mislukte appelcake!?!

Eigenzinnig lekker


Hoofdgerechtjes

Steak bearnaise


Kruidig kippenhaasje

Met spaghetti en truffelkaassaus


Zuurkool tarte tatin

Met zoete uiencompote


Duo van spek en portobello

Met truffeljus


Schnitzeltje

Met gebakken champignons


Empanada

Met guacamole en salsa


Gebakken tongrolletje

Gevuld met spitskool rendang en romige vadouvansaus


Groentecurry

Met kokosrijst


Loaded fries

Van zoete aardappelwedges met pulled pork en BBQ-saus


Burrito

Gevuld met kip, kaas, tomatenrelish en een tipje guacamole


Duitse biefstuk

Met pepersaus


Lasagne

Van spinazie en ricotta


BBQ-speklapje

BBQ-speklapje

Met zoete aardappelsalade en piccalillysaus


Seizoenshoofdgerechtje


Raviolo

Met gegrilde little gem en truffelkaassaus


Hertenbiefstukje

Met rode portsaus


Oosterse kip

Oosterse kip

Met knapperige paksoi salade


Uienringen

Uienringen

In een krokant jasje met BBQ-saus


Spicy curry

Met een kipkluifje en kokosrijst


Gegrilde vegan kebab

Met een minipita en knoflooksaus


Gefrituurde calamares

Met frisse limoendip


Botermalse sucade

Met puree van pastinaak en truffeljus


Gegrild varkenshaasje

Met sperzieboontjes en pepersaus


Kabeljauw

Met witte wijnsaus en gevulde raviolo


Zoete aardappelwedges

Met Heks’n kaas


Gebakken gamba

Met oosterse salade en schuim van tom kha kai


Mexicaanse nacho’s

Mexicaanse nacho’s

Met cheddarsaus


Beef sesam

Met kokosrijst en chilivinaigrette


Crispy bloemkool

Met een stamppotje van pastinaak en champignonjus


Gegrilde zalmfilet

Met sperzieboontjes en dillesaus


Groenteloempia’s

Met zoete chilisaus


Extra bij te bestellen

  • Frisse salade
  • Truffelfrietjes met parmezaan
  • Frietje pindasaus

Nagerechtjes

Pandan spekkoek

Met crunchy kaneelijs


Citroensorbetje

Citroensorbetje

Verrassend fris!


Marsmousse

Met witte chocosaus


Crème brûlée

Met een krokant suikerlaagje


Bastogneparfait

Bastogneparfait

Met een druppie karamelsaus


Sjoom

Versgeperste jus d’orange met een bolletje vanille-ijs en schuim van mandarijn


Italiaanse amaretto sabayon

Met dulce de leche-ijs


Warme brownie

Warme brownie

Met vanille-ijs


Wochi mochi

Zoete bapao van chocolade en gezoute karamel geserveerd met een bolletje praliné-ijs


Mislukte appelcake!?!

Mislukte appelcake!?!

Eigenzinnig lekker


Cheesecake

Met bosvruchten


Je kunt gebruikmaken van de tapaskaart tot 22:30 uur en tot 23:00 uur kun je een uitschietertje maken met een dessert.

Verspilling van eten is zonde. Denk je met ons mee? Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk!

Dieetwensen horen wij graag van jullie bij de reservering. Ons keukenteam zal dan zijn uiterste best doen om hier rekening mee te houden.

Lees meer
Gerookte zalm met guacamole en radijs op een krokantje van Viking bread
Bastogneparfait met een druppie karamelsaus
BBQ speklapje