't Zusje
Last minute

Tapaskaart

Bekijk hier de heerlijke tapaskaart van ’t Zusje. Onze kaart wordt 4 keer per jaar vernieuwd met super lekkere kleine gerechtjes om jullie avond smaakvol & bijzonder te maken. Dat is Avondvullend Bourgondisch Genieten voor €33,80.

Voorgerechtjes

Ham met meloen, cumberlandsaus en een kruidencrumble


Visduo van gerookte paling en forel

Visduo van gerookte paling en forel


Surinaamse kip met salade van roti, boontjes en kerrie-madrasmayo

Surinaamse kip met salade van roti, boontjes en kerrie-madrasmayo


Oma’s draadjesvlees op eigen wijze met bloemkoolsalade en piccalillymayonaise


Oosterse rosbief met sesam-sojavinaigrette


Carpaccio volgens Zusje's recept

Carpaccio volgens Zusje's recept


Garnalencocktailtje


Seizoensvoorgerechtje


Gerookte zalmsnippers met guacamole en radijs op een kokantje van Viking bread


In spek gebakken geitenkaasje met honing-tijmsaus


Pasteitje met runderragout


Tonijnsalade met gegrilde little gem en Argentijnse chimmichurrie


Tomaten-crèmesoepje

Tomaten-crèmesoepje


Hoofdgerechtjes

Pepper steak met romig pepersausje


Gemarineerd kippenhaasje met pikante rode salsa, aioli en uitgebakken spekjes


Gegrilde buikspek met truffeljus en een met gehakt gevulde mini portobello


Verrassend spareribduo

Verrassend spareribduo


Kleintje classic USA (runderburgertje, kaas, ui en bbq-saus)

Kleintje classic USA (runderburgertje, kaas, ui en bbq-saus)


Gebakken coquille met beurre noisette en gestoofde prei

Gebakken coquille met beurre noisette en gestoofde prei


Loaded fries van zoete-aardappelwedges met pulled pork en BBQ-saus

Loaded fries van zoete-aardappelwedges met pulled pork en BBQ-saus


Chicken & waffles (Amerikaans soul food, een eigenzinnige combinatie van zoet en hartig!)


Duitse biefstuk met stroganoffsaus en een gefrituurde uienring


Javaans speklapje geserveerd met zoetzure salade


Seizoenshoofdgerechtje


Gelakte eendenborst met saus van rode port en gebakken krieltjes


Kipsateetje met atjar en een pindasausje


Haute dog (chique hotdog) met mango-relish, bacon en chipotle BBQ-saus


Ossenhaaspuntjes Thai-stijl

Ossenhaaspuntjes Thai-stijl


Knoflookgamba's

Knoflookgamba's


Gevuld tongrolletje met Parmezaanse botersaus


Souvlaki met tzatziki en Griekse salade


Gyoza gevuld met kip geserveerd met hoisinsaus


Schnitzeltje met een stroganoffsausje


Kabeljauw met witte wijnsaus en gevulde ravioli


Steaksandwich met frisse citroenmayo


Gebakken gamba met oosterse salade en schuim van tom kha kai


Black Angus-kroketje met truffelmayo


Mexicaanse varkenssteak in spek gerold met tortillachips en cheddarsaus


Gegrilde zalmfilet met sperzieboontjes en dillesaus


Extra bij te bestellen

  • Frisse salade
  • Frietje met

Nagerechtjes

Cheesecake met bosvruchten


Marsmousse met witte chocosaus

Marsmousse met witte chocosaus


Crème brûlée met een krokant suikerlaagje

Crème brûlée met een krokant suikerlaagje


Bastogneparfait met een druppie karamelsaus

Bastogneparfait met een druppie karamelsaus


Sjoom: versgeperste jus d'orange met een bolletje vanille-ijs en schuim van mandarijn


Citroensorbetje - terug van weggeweest! ;-)


Warme brownie met vanille-ijs

Warme brownie met vanille-ijs


Italiaanse amaretto sabayon met dulce de leche-ijs


Mislukte appelcake!?! Eigenzinnig lekker


Mousse de café met mokka roomijs en karamelsaus


Pastel de nata, Portugees bladerdeeg-taartje met een bolletje butterscotch-roomijs


Je kunt gebruikmaken van de tapaskaart tot 22:30 uur en tot 23:00 uur kun je een uitschietertje maken met een dessert.

Verspilling van eten is zonde. Denk je met ons mee? Geniet maximaal en verspil zo min mogelijk!

Dieetwensen horen wij graag van jullie bij de reservering. Ons keukenteam zal dan zijn uiterste best doen om hier rekening mee te houden.

Lees meer
Carpaccio volgens ’t Zusje recept
Loaded fries van zoete-aardappelwedges met pulled pork en BBQ-saus
Knoflookgamba’s