't Zusje
Last minute

’t Zusje munt

Een gouden gebaar, verpakt in een fluwelen zakje.

De oorsprong

De dag dat de Baron zijn eerste zusje mocht verwelkomen, was een bijzonder moment. Een moment waar hij lang naar uitgekeken had. En het bleef niet bij één Zusje. Er volgden er meer. Veel meer zelfs. Hij bracht ze stuk voor stuk belangrijke waarden bij. Waarden die nog altijd aan de basis liggen van alles wat zij dagelijks doen. Zo leerde hij zijn Zusjes dat het goed is om van betekenis te zijn voor anderen, om oprechte aandacht voor de mensen om je heen te hebben. En dat het heel waardevol is om het anderen naar hun zin te maken en een fijne tijd te gunnen. “Want”, zo zei hij, “wanneer je anderen ziet genieten, geniet je zelf ook.”


Een gouden gebaar

De Baron zag zijn Zusjes opgroeien tot attente, gastvrije en lekker eigenzinnige ‘meiden’. Hij was trots. Apetrots. En gunden hun de wereld. Dat werd nog maar eens extra bevestigd door een recente ontdekking, precies daar op de plek waar zijn eerste Zusje ter wereld kwam. Een schatkist met een gouden gebaar, verpakt in een fluwelen zakje. “Deze klinkende munt, is jullie van harte gegund”, zo stond er op het bijgevoegde briefje. Een bijzondere erfenis en die erfenis, die delen de Zusjes graag met jou. Want voor hen ben jij goud waard.


Een uniek kado

Een uniek kado, een fantastisch gebaar. Een gouden ’t Zusje munt met een waarde van 50 euro die jij of een dierbare bij één van de Zusjes in kunt leveren. Een gelimiteerd exemplaar dat jij als échte Zusje-fan in je bezit wilt hebben óf kado wilt geven aan iemand die van onschatbare waarde voor jou is. Wacht niet te lang! Want voordat je het weet is de bodem van onze schatkist in zicht…


Ossenhaaspuntjes
Uienringen
Carpaccio volgens ’t Zusje recept