't Zusje
Last minute

’t Zusje Solèr

Beste gast, dankjewel dat je voor ’t Zusje Solèr hebt gekozen. Een ‘Esclusivo’ keuze die we speciaal voor jou geselecteerd hebben. Ambachtelijke druiventelers droogde hun beste druiven in de ‘Solèr’ van een Italiaans landhuis. De plek dicht bij de zon, met de beste ventilatie met een lage vochtigheidsgraad en daarmee het optimale klimaat voor de beste indroging van de druiven.


Solèr esclusivo
Solèr esclusivo
Solèr esclusivo
Solèr esclusivo
Solèr esclusivo

De oorsprong

De ambachtelijke familie De Stefani komt uit Veneto Italië zoals blijkt uit officiële documenten uit 1624. Alessandro De Stefani, vierde generatie, studeerde aan dezelfde school af in oenologie en wijnbouw en produceert tegenwoordig samen met zijn vrouw Chiara wijnen met als doel uitmuntendheid. De belangrijkste principes die hen leiden zijn een zeer natuurlijke filosofie, oude wijnstokken met een zeer hoge dichtheid en focus op de inheemse druiven van hun land, om wijnen te maken die emoties kunnen overbrengen, zelfs na tientallen jaren na hun creatie.


Haal 't Zusje in huis met één van onze wijn cadeaupakketten.

‘t Zusje Wijn-Kadopakket

Voor maar 23,00

Jouw zoektocht naar het perfecte kado is voorgoed verleden tijd. Want met ’t Zusje wijn kadopakket, bestaande uit een fles ’t Zusje huiswijn met twee bijpassende wijnglazen scoor jij gegarandeerd punten.

Bestel nu!