't Zusje
Reserveren
Leuk dat je bij 't Zusje wilt komen eten! Kom je lunchen of kom je in de avond?
Met hoeveel personen kom je bij ons eten?
Je komt in totaal met 2 personen

Bel 't Zusje

Een momentje โ€ฆ
we checken de beschikbaarheid!
Wat wordt je aankomst tijd?

Om de meest recente tijdvakken te tonen, wordt de lijst elke 30 seconden automatisch ververst.

Over seconden wordt de lijst ververst

Op dit moment zijn er geen beschikbare tijdvakken voor jouw gekozen locatie, datum, en gezelschap. Pas je selectie aan om een beschikbaar moment te vinden.

Een momentje โ€ฆ
we checken de beschikbaarheid!
Controleer hieronder je gegevens

Ik kom eten bij op om met (inclusief ). Mijn naam is met e-mailadres en telefoonnummer . Mijn postcode is .

Extra informatie:

Je reservering is helaas niet gelukt!

Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje
    Gefeliciteerd, je reservering is gelukt!

    We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze gezellige ambiance. Ons team staat te popelen om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

    Wil je nog iets aanpassen? Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje

    Witte chocolade blondie

    Met onze witte chocolade blondie is iedereen de hele avond zoet.

    Ingrediรซnten (voor 4 personen)

    • 225 gram boter
    • 350 gram lichte basterdsuiker
    • 275 gram bloem
    • 2 eieren
    • 1 tl vanille extract
    • Snufje zout
    • 150 gram witte chocoladestukjes
    • 100 gram bevroren bramen
    • 4 bollen bramensorbet
    • 50 gram witte chocolade
    • Slagroom

    Bereidingswijze

    Doe de boter in een pannetje en laat smelten. Voeg 150 gram witte chocolade toe. Klopt ondertussen de eieren met de suiker luchtig. Spatel de gesmolten chocolade en vanille extract door de eiermassa en spatel de bloem en de bramen door het mengsel. Voeg als laatste de stukjes witte chocolade eraan toe. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en giet hier het mengsel in. Bak de blondie af op 180 graden in ongeveer 25 minuten. Laat de blondie afkoelen en snijd hem daarna in gelijke stukken. Serveer met bramensorbet en slagroom.

    Terug
    Oosterse kip
    Ossenhaaspuntjes
    Uienringen