't Zusje
Last minute

Witte chocolade blondie

Met onze witte chocolade blondie is iedereen de hele avond zoet.

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 225 gram boter
  • 350 gram lichte basterdsuiker
  • 275 gram bloem
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille extract
  • Snufje zout
  • 150 gram witte chocoladestukjes
  • 100 gram bevroren bramen
  • 4 bollen bramensorbet
  • 50 gram witte chocolade
  • Slagroom

Bereidingswijze

Doe de boter in een pannetje en laat smelten. Voeg 150 gram witte chocolade toe. Klopt ondertussen de eieren met de suiker luchtig. Spatel de gesmolten chocolade en vanille extract door de eiermassa en spatel de bloem en de bramen door het mengsel. Voeg als laatste de stukjes witte chocolade eraan toe. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en giet hier het mengsel in. Bak de blondie af op 180 graden in ongeveer 25 minuten. Laat de blondie afkoelen en snijd hem daarna in gelijke stukken. Serveer met bramensorbet en slagroom.

Terug
Carpaccio volgens ’t Zusje recept
Bastogneparfait met een druppie karamelsaus
Warme brownie