- Zusje Academy
- Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
- Baan met uitslaapmogelijkheid
In het kort
- Als sous-chef besteedt je veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten. Je bent scherp op het waarborgen van de productkwaliteit en weet de voorschriften wat betreft voedselveiligheid uitstekend na te leven.
- Samen met de chef zorg je er met enthousiasme en plezier voor dat jullie keukenteam wordt aangestuurd.
- Jij als sous-chef voelt je verantwoordelijk voor de gang van zaken in de keuken én de doorloop van de werkzaamheden. Is onze chef-kok een keer afwezig? Dan neem jij de touwtjes in handen en durf jij de eindverantwoordelijkheid voor de keuken op je te nemen.
Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Alles moet kloppen, en al helemaal de gerechten natuurlijk. Daar ben jij als rechterhand van de chef-kok medeverantwoordelijk voor. Als sous-chef besteedt je veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien. Samen met de chef zorg je er met enthousiasme en plezier voor dat jullie keukenteam wordt aangestuurd. Je bent scherp op het waarborgen van de productkwaliteit en weet de voorschriften wat betreft voedselveiligheid uitstekend na te leven. De keukenbrigade is jullie gouden troef, waarmee jullie elke avond weer een speciale beleving neer weten te zetten. Jij als sous-chef voelt je verantwoordelijk voor de gang van zaken in de keuken én de doorloop van de werkzaamheden. En is onze Chef-kok een keer afwezig? Dan neem jij de touwtjes in handen en durf jij de eindverantwoordelijkheid voor de keuken op je te nemen.
Vooral door jezelf te zijn, met al je betrokkenheid en passie voor het vak. Je collega’s aansturen en enthousiasmeren? Dat doe je met veel plezier. Je bent een kei in het coördineren van een werkdag, je staat stevig in je schoenen en houdt je hoofd koel. Zelfs op de meest oververhitte momenten. En dat alles zonder de formule van ’t Zusje uit het oog te verliezen.
- Samen met de chef weet jij met je energie, enthousiasme en aansturing je collega’s in de keuken te motiveren.
- Heb je ervaring in een soortgelijke functie als sous-chef, dan is dat mooi meegenomen natuurlijk.
- Het hele reilen en zeilen in de keuken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten.
- Jij stroopt de mouwen graag op en bent een échte aanpakker.
- De leiding nemen als jouw Chef-kok afwezig is? Daar draai jij je hand niet voor om!
Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed, mogelijkheid tot vaste aanstelling en de leukste sluitborrels én winacties.
Dit ga je verdienen
Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.
“Bourgondisch genieten, ook onze medewerkers genieten van de drukke maar vooral ook gezellige avonden bij ’t Zusje. Ons team is één grote familie met één missie, de gasten een onvergetelijke avond te laten beleven. Lol en gezelligheid staan hierbij dan ook centraal. - Guus en Nick Raadgever”