't Zusje

bijbaan

't Zusje Zaltbommel Medewerker spoelkeuken/ Afwasser

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kortMensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Van de gerechten, tot aan de inrichting en het servies: alles moet kloppen. Als afwasser in de spoelkeuken zorg jij ervoor dat het servies net zo straalt als onze tevreden gasten! Dat doe je in een hecht keukenteam, waar jij onderdeel van uitmaakt. Jij bent zelfs de spil van de keuken! En wil je op den duur wat anders? Geen probleem! Bij ’t Zusje bieden we je de ruimte om door te groeien. Naast het harde werken is er natuurlijk altijd tijd voor gezelligheid. Werken bij ’t Zusje is de allerleukste start van je horeca carrière of als bijbaan!

Je bewaart het overzicht in de spoelkeuken en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Met behulp van automatische spoelmachines zorg jij ervoor dat het servies weer spik en span voor de dag komt. Jouw doorzettingsvermogen en je werkersmentaliteit zorgen ervoor dat je binnen no-time je draai in de Zusje-keuken gevonden hebt!

  • De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen: je bent gemotiveerd, enthousiast en weet van aanpakken, want het is flink aanpoten in onze keuken.
  • Als medewerker spoelkeuken ben je flexibel en heb je er geen problemen mee dat je de ene keer op maandag werkt en de andere keer op donderdag.
  • Ondanks dat je misschien nog geen ervaring hebt als afwasser, heb je feeling met de horeca.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
een passend salaris, een kans om je ambities waar te maken met doorgroeimogelijkheden, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.

Salarisindicatie: € 15 tot € 11,50

€7.50 - €16.50 per uur

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Rob Muller en Sander van Suijdam van 't Zusje.

“Ons team bestaat uit een club gezellige, eigenzinnige jonge mensen die hard werken en elke keer weer een geweldig leuke sfeer weten neer te zetten. Collega’s zijn als vrienden voor elkaar en iedereen wordt heel gemakkelijk in de groep opgenomen. Niks geen jasje-dasje, gewoon lekker informeel. Het is echt heel plezierig werken hier.”

Rob Muller en Sander van Suijdam

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in