't Zusje

parttime/fulltime

't Zusje Terneuzen Stage keuken/ kok bij ’t Zusje (BOL/BBL)

Invulling uren naar wens

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Een beleving die jij en je collega’s in de keuken mede tot stand brengen, door aandacht voor de smaak en presentatie van de gerechten. Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het koksvak zien. Onder leiding van een ervaren kok, leer je alles wat je moet weten en groei jij binnen jouw vakgebied.

Vooral door proactief, leergierig en breed inzetbaar te zijn. Maar ook door goed samen te werken met het team in de keuken. Je bent gastgericht en flexibel. Jij wil de verwachtingen van de gasten overtreffen.

  • De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen: je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast.
  • Als Stagiaire bij ’t Zusje ben je flexibel.
  • Je hebt feeling met het koksvak en volgt hierin een relevante opleiding.
  • Jij vindt het wel lekker om uitgedaagd te worden en uit je comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren.
  • Jij bent een echte teamplayer en houdt van bourgondische gezelligheid.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: goede begeleiding, eventuele mogelijkheid tot een bijbaan of parttime functie na jouw stageperiode, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje en de leukste sluitborrels én winacties!

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Joost d’Hondt en Mark van Eenennaam van 't Zusje Terneuzen.

“Durf jij ook eigen keuzes te maken? Wij wel, we gaan voor onze passie: mensen, gezelligheid en lekker eten! Mark maakt, met oog voor detail en liefde voor het vak, gerechten die bij ieder een glimlach op zijn gezicht toveren. Samen met zijn brigade gebruikt hij een gezonde mix van humor, vakkennis en gedrevenheid. Joost is met zijn luisterend oor en oprechte interesse in de mens een sfeermaker voor de gasten en zijn teamleden. Met zijn drive en optimisme weet hij, samen met het team, van elk moment een waardevolle belevenis te maken. Deel jij onze passie, ben jij die spontane teamspeler die van aanpakken weet, gastvrijheid hoog heeft staan, dan willen wij jou graag ontmoeten!”

Joost d’Hondt en Mark van Eenennaam

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in