't Zusje

parttime/fulltime

't Zusje Terneuzen Bedrijfsleider horeca

Invulling uren naar wens

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat jij het liefste. Als bedrijfsleider ben jij hét gezicht van onze Zusje vestiging. Jij wordt blij van lachende gezichten, vrolijke stemmen, van gezelligheid én het anderen naar hun zin maken. Daarom pas je ook zo goed bij ’t Zusje. Een dag vol gasten in de watten leggen is een uitdagende taak, maar voor jou een taak die voldoening geeft. Omdat je van nature over groot organisatietalent beschikt, ben jij in staat om alles tot in de puntjes te organiseren en jouw team op de juiste manier aan te sturen. Je motiveert je team om die stap extra te zetten en een lach op het gezicht van alle gasten te toveren, want juist daar haal je zelf energie uit! Jij bent pas tevreden als jij met je team ervoor hebt gezorgd dat iedereen met een voldaan gevoel ’t Zusje heeft verlaten. Dat is precies waarom jij het gezicht en het aanspreekpunt bent van onze zaak. Jouw enthousiaste, energieke en gastvrije voorkomen, maakt dat mensen graag nog eens terugkomen.

Je weet van aanpakken, bent gestructureerd, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, maar bovenal ben je gewoon lekker jezelf. Als bedrijfsleider ken je de wensen van de gasten en weet je een dag zo te sturen dat iedereen een heerlijk bourgondische ervaring heeft gehad. En dat alles zonder de eigenzinnige formule van ‘t Zusje uit het oog te verliezen.

  • Organisatietalent! Van het maken van roosters, tot het aansturen van een compleet Zusje-team: jij pakt het zonder blikken of blozen aan.
  • Jij, als bedrijfsleider, weet een ijzersterk team te bouwen, te sturen en te onderhouden.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en houdt bij alles wat je doet het verhaal van ‘t Zusje in je achterhoofd.
  • Goede ideeën? Meedenken over hoe we de beleving bij ’t Zusje nog mooier kunnen maken? Fijn! Dat horen we graag!
  • Het mag voor zich spreken dat jij een echt horecatijger bent, gasten een warm welkom weet te geven en er alles aan doet om de avond tot een succes te maken.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
een passend salaris, opleiding aan de hand van ons Zusje Academy en BHV-training, tools om een team te kunnen leiden, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Joost d’Hondt en Mark van Eenennaam van 't Zusje Terneuzen.

“Durf jij ook eigen keuzes te maken? Wij wel, we gaan voor onze passie: mensen, gezelligheid en lekker eten! Mark maakt, met oog voor detail en liefde voor het vak, gerechten die bij ieder een glimlach op zijn gezicht toveren. Samen met zijn brigade gebruikt hij een gezonde mix van humor, vakkennis en gedrevenheid. Joost is met zijn luisterend oor en oprechte interesse in de mens een sfeermaker voor de gasten en zijn teamleden. Met zijn drive en optimisme weet hij, samen met het team, van elk moment een waardevolle belevenis te maken. Deel jij onze passie, ben jij die spontane teamspeler die van aanpakken weet, gastvrijheid hoog heeft staan, dan willen wij jou graag ontmoeten!”

Joost d’Hondt en Mark van Eenennaam

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in