't Zusje

parttime

't Zusje Sint Oedenrode Bijbaan horeca medewerker/ Runner

aantal uur in overleg, diverse functies

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kortWerken bij ’t Zusje is de állerleukste start in je horecacarrière: lekker (bij)verdienen, vele skills ontwikkelen én groeien in je rol. Wie ben jij? Je bent altijd al sociaal geweest en zoekt het liefst de gezelligheid op. Jij wordt blij van lachende gezichten en vrolijke stemmen en daar zet je graag een stapje extra voor. Letterlijk! Want als horecamedewerker bij ’t Zusje kom je gegarandeerd aan je aantal stappen. Jij bent namelijk degene die onze gasten elke avond weer van heerlijke gerechtjes en drankjes voorziet. Ideaal om je gerechten- en wijnkennis te verbreden! Wanneer jij aan tafel verschijnt, wordt iedereen blij. Fijne bijkomstigheid: al die volle borden en dienbladen maken een bezoekje aan de sportschool overbodig.

Je bent gedreven, leergierig en natuurlijk erg gastvrij. Daarnaast zorg je altijd dat je doorpakt, want jouw gasten moeten natuurlijk op tijd hun lunch of diner krijgen.

  • Wie zegt dat fysiek en mentaal niet samengaan? Jouw spierkracht, doorzettingsvermogen en goede geheugen maken jou een gewilde runner!
  • Goede communicatie. Als horecamedewerker schakel je tussen de bar, keuken en bediening. Het is belangrijk dat je bepaalde boodschappen goed overbrengt.
  • Je bent breed inzetbaar, in het restaurant is jouw hulp overal gewenst.
  • Ervaring vinden we helemaal niet zo belangrijk: enthousiasme, motivatie en een proactieve houding des te meer! Wij leren je de kneepjes van het vak.
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem dat je zowel doordeweeks als in het weekend ingepland kunt worden.
  • Gevoel voor gastvrijheid en gezelligheid is een must.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: een passend salaris, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy, een kans om je ambities waar te maken met doorgroeimogelijkheden, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.

Salarisindicatie: € 15 tot € 11,50

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemer Roy Huijbers van 't Zusje Sint Oedenrode.

“Het klinkt misschien gek, maar het voelt alsof we een familiebedrijf zijn. Het is keihard werken, maar we hebben het ook zo ontzettend gezellig samen. Onze medewerkers zijn thuis bij ons, zijn écht op hun plek en maken onderdeel uit van onze ‘familie’. Heel bijzonder is dat.”

Roy Huijbers

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in