't Zusje

fulltime

't Zusje Rotterdam Assistent Floormanager

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kortMensen verrassen en verwennen, dat is wat jij het liefste doet als Assistent Floormanager. Jij wordt blij van lachende gezichten, vrolijke stemmen, van gezelligheid én het anderen naar hun zin maken. Daarom pas je ook zo goed bij ’t Zusje. Een avond vol gasten in de watten leggen is een uitdagende taak, maar voor jou een taak die voldoening geeft. Omdat je van nature over groot organisatietalent beschikt, ben jij in staat om alles tot in de puntjes te organiseren en samen met de Floormanager het floorteam op de juiste manier aan te sturen. Als rechterhand van de floormanager neem jij bij zijn of haar afwezigheid de taken en verantwoording over. Je motiveert het team om die stap extra te zetten en een lach op het gezicht van alle gasten te toveren, want juist daar haal je zelf energie uit. Je bouwt daarnaast aan een veerkrachtig en sterk team. Jij bent pas tevreden als jij met je team ervoor hebt gezorgd dat iedereen met een voldaan gevoel ’t Zusje heeft verlaten. Jouw enthousiaste, energieke en gastvrije voorkomen, maakt dat mensen graag nog eens terugkomen.

Je weet van aanpakken, bent gestructureerd, maar bovenal ben je gewoon lekker jezelf. Als Assistent Floormanager ken je de wensen van de gasten en weet je een dag zo te sturen dat iedereen een heerlijk bourgondische ervaring heeft gehad. En dat alles zonder de eigenzinnige formule van ‘t Zusje uit het oog te verliezen.

  • Organisatietalent! Van het maken van roosters tot het aansturen van een compleet Zusje-team in samenwerking met de floormanager: jij pakt het zonder blikken of blozen aan.
  • Jij weet een ijzersterk team te sturen en te onderhouden.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en houdt bij alles wat je doet het verhaal van ‘t Zusje in je achterhoofd.
  • Gastvrijheid zit in jouw DNA: je weet gasten een warm welkom te geven en doet er alles aan om de avond tot een succes te maken.
  • Goede ideeën? Meedenken over hoe we de beleving bij ’t Zusje nog mooier kunnen maken? Fijn! Dat horen we graag.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: een passend salaris, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemer Jurriaan van Berne van 't Zusje Rotterdam.

“Bij ons werken betekent meer dan collega worden; het betekent deel van de familie en vriendengroep zijn. We staan iedere dag weer klaar om voor de volle honderd procent te knallen. Dat harde werk wordt gewaardeerd, zowel onderling als door de gast. Het is een eer en een genoegen om daar onderdeel van uit te mogen maken.”

Jurriaan van Berne

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in