't Zusje

parttime/fulltime

't Zusje Roermond Stage bediening/ horeca bij ’t Zusje (BOL/BBL)

Collegiaal en Leergierig

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Jij wordt blij van lachende gezichten en vrolijke stemmen en daar zet je graag een stapje extra voor. Letterlijk! Wanneer jij aan tafel verschijnt, wordt iedereen blij. Tijdens jouw stage ben je onderdeel van ons enthousiaste en eigenzinnige horecateam. Je werkt nauw samen met al je collega’s en krijgt de ruimte om te leren en ontwikkelen.

Met jouw gezellige en eigenzinnige overkomen pak jij je gasten helemaal in. Door te luisteren en alert te zijn voel je feilloos aan waar het gezelschap behoefte aan heeft: Een praatje, een grapje of juist wat privacy. Je bent gedreven, leergierig en natuurlijk erg gastvrij. Je schakelt regelmatig met de floormanager en runners om te zorgen dat alles succesvol verloopt.

  • Je gezellige zelf natuurlijk! Want jij bent spontaan, attent, hebt gevoel voor humor maar bovenal gevoel voor gastvrijheid.
  • Als Stagiaire bij ’t Zusje ben je flexibel.
  • Je weet gasten in de watten te leggen, omdat je graag zorgt voor mensen.
  • Ervaring vinden we helemaal niet zo belangrijk. Enthousiasme, motivatie en een proactieve houding des te meer. Wij leren je de kneepjes van het vak!
  • Jij bent een echte teamplayer en houdt van bourgondische gezelligheid.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: goede begeleiding, eventuele mogelijkheid tot een bijbaan of parttime functie na jouw stageperiode, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje en de leukste sluitborrels én winacties!

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.00
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Kobus Kranenburg & Muriel van den Anker/Kranenburg

“Dynamisch, jong en flitsend. Dát zijn de woorden die van toepassing zijn op ons team. Het gasten naar de zin maken, staat bij ons centraal en daar doen we elke avond weer ons uiterste best voor. Als team streven we er continu naar om een topprestatie neer te zetten en daar halen we allemaal enorm veel voldoening uit.”

Kobus Kranenburg & Muriel van den Anker/Kranenburg

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in