't Zusje

fulltime

't Zusje Roermond Chef-kok/ Keuken manager

aansturen van team, bijhouden HACCP, bovenal ook een teamplayer

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kortGasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Daar draag jij als keukenmanager voor een heel belangrijk deel aan bij. Met jouw passie en liefde voor het koksvak weet jij, als keukenmanager en chef-kok jouw collega’s te motiveren. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van je keukenteam én enthousiasmeert ze hierbij voor het vak, waardoor jullie samen een ijzersterk team vormen. Samen zorgen jullie ervoor dat de beste resultaten behaald worden in de keuken. Dit laat je zien door de kwaliteit van onze gerechtjes in samenwerking met kwaliteit van jouw team. Geniet jij van de verantwoordelijkheid die een leidinggevende functie biedt? Dan is de functie van keukenmanager dé ideale vervolgstap in je carrière.

Vooral door jezelf te zijn, betrokken te zijn bij je team en elke avond weer een beleving neer te willen zetten. Helder communiceren en coördineren zijn jouw sterkste punten als keukenmanager en chef-kok. Je staat stevig in je schoenen en weet het overzicht te houden, zelf op de meest hectische en drukke momenten. En dat zonder de eigenzinnige formule van ’t Zusje uit het oog te verliezen. Daarnaast begeleid en coach je koks in opleiding.

De planning, richtlijnen en procedures vormen de basis van de werkzaamheden. Als keukenmanager ben jij gedreven en enthousiast. Met jouw energie weet je het team te inspireren en te motiveren om samen doelen te behalen. Je bent ertoe in staat om anderen te coachen en mee te kunnen nemen in nieuwe en efficiënte werkwijze. Op die manier voelen medewerkers zich gewaardeerd en welkom bij jou als leidinggevende. Daarnaast heb jij oog voor details. Je herkent situaties die vragen om actie en bent in staat om op een effectieve manier feedback te geven. Dit doe je op een opbouwende manier, zodat je samen verder kunt werken naar een continue optimalisatie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Ervaring als leidinggevende.
  • We hoeven je niet uit te leggen wat we met verantwoordelijkheidsgevoel bedoelen.
  • Het hele reilen en zeilen in de keuken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten.
  • Goede inzet en werkethiek.
  • Je hebt vergaande waren- en productkennis.
  • Jij weet met je energie, enthousiasme en aansturing je collega’s in de keuken te motiveren.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
een fulltime functie, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, speciaal ontworpen bedrijfskleding waarmee je van top tot teen bent aangekleed, mogelijkheid tot vaste aanstelling en de leukste sluitborrels én winacties.

€2250 - €2800 per maand

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.00
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Kobus Kranenburg & Muriel van den Anker/Kranenburg

“Dynamisch, jong en flitsend. Dát zijn de woorden die van toepassing zijn op ons team. Het gasten naar de zin maken, staat bij ons centraal en daar doen we elke avond weer ons uiterste best voor. Als team streven we er continu naar om een topprestatie neer te zetten en daar halen we allemaal enorm veel voldoening uit.”

Kobus Kranenburg & Muriel van den Anker/Kranenburg

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in