fulltime
't Zusje Nijmegen Medewerker bediening
Heb jij al een beetje ervaring in de horeca? Solliciteer dan direct!
Heb jij al een beetje ervaring in de horeca? Solliciteer dan direct!
Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Jij wordt als medewerker bediening, net als wij, blij van lachende gezichten, vrolijke stemmen en het anderen naar hun zin maken. Een tapasstrook in de houder, het servet op tafel of een leeg glas: jij weet precies wanneer jouw gasten aandacht nodig hebben. En vaak ben je ze zelfs nog voor. Jij bent de tafeldame of -heer die jouw gasten bourgondisch laat genieten van ’t Zusje. Sterker nog, de beleving van ’t Zusje heeft een gezicht, en dat ben jij! Je zorgt dus dat de bestellingen worden opgenomen van jouw gasten en bewaakt dat iedereen op tijd wordt voorzien van gerechtjes en drankjes. En natuurlijk zorg je voor een lach op het gezicht van je gasten!
Met jouw gezellige en eigenzinnige overkomen pak jij je gasten helemaal in. Door te luisteren en alert te zijn voel je feilloos aan waar het gezelschap behoefte aan heeft: Een praatje, een grapje of juist wat privacy. Als medewerker bediening schakel je regelmatig met de floormanager en de runners om te zorgen dat alles succesvol verloopt.
Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
een passend salaris, opleiding aan de hand van ons Zusje Academy, een kans om je ambities waar te maken met doorgroeimogelijkheden, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.
Salarisindicatie: €7,50 – €16,50
Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.
“We hebben het voorrecht om niet alleen op een top-locatie te werken, maar ook echt met een top-team. Die geweldige sfeer onderling, die is zo belangrijk. Want als je als team goed met elkaar overweg kunt, dan straal je dat ook uit naar je gasten.”