parttime/fulltime
't Zusje Doetinchem Stage bediening/ horeca bij ’t Zusje (BOL/BBL)
Wij hebben plaats voor BOL stagiaires in de bediening. Mooie leerplaats met een hele gezellige sfeer en waar aandacht is voor jou als leerling!
Wij hebben plaats voor BOL stagiaires in de bediening. Mooie leerplaats met een hele gezellige sfeer en waar aandacht is voor jou als leerling!
Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Jij wordt blij van lachende gezichten en vrolijke stemmen en daar zet je graag een stapje extra voor. Letterlijk! Wanneer jij aan tafel verschijnt, wordt iedereen blij. Tijdens jouw stage ben je onderdeel van ons enthousiaste en eigenzinnige horecateam. Je werkt nauw samen met al je collega’s en krijgt de ruimte om te leren en ontwikkelen.
Met jouw gezellige en eigenzinnige overkomen pak jij je gasten helemaal in. Door te luisteren en alert te zijn voel je feilloos aan waar het gezelschap behoefte aan heeft: Een praatje, een grapje of juist wat privacy. Je bent gedreven, leergierig en natuurlijk erg gastvrij. Je schakelt regelmatig met de floormanager en runners om te zorgen dat alles succesvol verloopt.
Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: goede begeleiding, eventuele mogelijkheid tot een bijbaan of parttime functie na jouw stageperiode, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje en de leukste sluitborrels én winacties!
Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.
“Het zijn de medewerkers die de magie van ’t Zusje-concept avond aan avond waar weten te maken. De oprechtheid, de vrolijkheid en het enthousiasme waarmee zij iedere keer weer aan tafel verschijnen, wordt door onze gasten heel goed gezien en gevoeld. En daar word ik zo ontzettend blij van.”