't Zusje
Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kortGasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En daar draag jij als chef-kok voor een heel belangrijk deel aan bij. Door jouw passie en liefde voor het koksvak wil je dat de presentatie en de smaken van de gerechten tot in de puntjes kloppen. Geen gerecht verlaat dan ook de keuken zonder jouw scherpe blik en perfectionistische kijk. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van je keukenteam én enthousiasmeert ze hierbij voor het vak, waardoor jullie samen een ijzersterk team vormen. Jullie dag is namelijk pas echt geslaagd als alle gasten met een tevreden lach naar buiten zijn gegaan. Het is elke avond weer een teamprestatie en jij bent de aanvoerder. Productkwaliteit en voedselhygiëne staan daarnaast bij ’t Zusje hoog in het vaandel, maar door je vergaande waren- en productkennis kunnen we dat volledig aan jou toevertrouwen, evenals het inkoopbeheer.

Vooral door jezelf te zijn, betrokken te zijn bij je team en elke avond weer een beleving neer te willen zetten. Helder communiceren en coördineren zijn jouw sterkste punten als chef-kok. Je staat stevig in je schoenen en weet het overzicht te houden, zelfs op de meest hectische en drukke momenten. En dat zonder de eigenzinnige formule van ’t Zusje uit het oog te verliezen. Daarnaast begeleid en coach je lerende koks.

  • We hoeven je niet uit te leggen wat we met verantwoordelijkheidsgevoel bedoelen.
  • Het hele reilen en zeilen in de keuken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten.
  • Jij weet met je energie, enthousiasme en aansturing je collega’s in de keuken te motiveren.
  • Met je inzet en werkethiek zit het ook goed.
  • Je hebt vergaande waren- en productkennis.
  • Eerder opgedane ervaring als chef-kok komt in deze functie goed van pas.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed, mogelijkheid tot vaste aanstelling en de leukste sluitborrels én winacties.

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Wilfried & Marc van de Boom van 't Zusje Deventer.

“Bij de Zusje-familie horen, dat is echt geweldig. Wij vielen als een blok voor ‘t Zusje. Dat goede gevoel en die gezelligheid die je ervaart bij een bezoek aan ’t Zusje, die vind je terug in alle lagen van het bedrijf. Het zit diep in het DNA verankerd.”

Wilfried & Marc van de Boom

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in