't Zusje

bijbaan

't Zusje Cuijk Medewerker keuken

Wij leren je alles wat je moet weten, in een leuk gezellig team!

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kortMensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Een beleving die jij en je collega’s in de keuken mede tot stand brengen, door aandacht voor de smaak en presentatie van de gerechten. Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het koksvak zien. En daarvoor hoef je echt niet over bergen ervaring te beschikken. Want onder leiding van een ervaren kok, leer jij de meest voorkomende werkzaamheden in de Zusje-keuken als medewerker keuken, waardoor je op termijn lekker zelfstandig aan de slag kan. Lekker (bij)verdienen, skills ontwikkelen en een bak gezelligheid: drie vliegen in één klap!

Vooral door proactief, leergierig en breed inzetbaar te zijn. Maar ook door goed samen te werken met het team in de keuken. Verder ben je als keukenmedewerker stressbestendig, waardoor je zelfs tijdens de piekmomenten de rust weet te bewaren.

  • De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen: je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast.
  • Als keukenmedewerker ben je flexibel en heb je er geen problemen mee dat je de ene keer op maandag werkt en de andere keer op donderdag.
  • Ervaring in de keuken is geen pré, maar wel je feeling met het koksvak.
  • Jij vindt het wel lekker om uitgedaagd te worden en uit je comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: een kans om je ambities waar te maken met doorgroeimogelijkheden, opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.

Salarisindicatie: € 15 tot € 11,50

€16 per uur

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Guus en Nick Raadgever van 't Zusje Cuijk.

“Avondvullend bourgondisch genieten, ook onze medewerkers genieten van de drukke maar vooral ook gezellige avonden bij ’t Zusje. Ons team is één grote familie met één missie, de gasten een onvergetelijke avond te laten beleven. Lol en gezelligheid staan hierbij dan ook centraal.”

Guus en Nick Raadgever

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in