't Zusje

parttime/fulltime

't Zusje Cuijk Basis kok/­zelfstandig werkend kok

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kortGasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Is de keuken jouw ultieme passe? Je besteedt, als zelfstandig werkend kok, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten. Het verschil maak je al met de mise-en-place: de sauzen zijn op tijd klaar, de soep is alvast voorbereid en de groente zijn in de juiste dikte gesneden. Tijdens de piekmomenten bereid jij vervolgens de gerechten op de juiste manier en maak je de fraaiste creaties. Als echte teamplayer én onderdeel van een ijzersterk keukenteam zorg je ervoor dat alle gasten een onvergetelijke Zusje-beleving hebben. En natuurlijk staan de hygiëne-spelregels daarbij altijd hoog in het vaandel.

Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met collega’s dicht bij jezelf te blijven. Jij bewaart, als zelfstandig werkend kok, de kalmte en de rust tijdens piekmomenten en bent open in de communicatie richting je collega’s.

  • Met jouw enthousiaste en positieve instelling ben je een échte aanvulling op ons Zusje-team.
  • Als zelfstandig werkend kok werk je het liefst in teamverband, maar je bent zelfstandig in je werkzaamheden.
  • Je vindt het geen probleem dat we enige flexibiliteit van je vragen.
  • Een beetje drukte kun je best handelen en je bent niet vies van stevig aanpoten in de keuken.
  • Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat elk gerechtje tiptop de keuken verlaat.
  • Heb je ervaring in een soortgelijke functie of een relevante opleiding gevolgd? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed, een mogelijkheid tot vaste aanstelling en de leukste sluitborrels én winacties.

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Guus en Nick Raadgever van 't Zusje Cuijk.

“Avondvullend bourgondisch genieten, ook onze medewerkers genieten van de drukke maar vooral ook gezellige avonden bij ’t Zusje. Ons team is één grote familie met één missie, de gasten een onvergetelijke avond te laten beleven. Lol en gezelligheid staan hierbij dan ook centraal.”

Guus en Nick Raadgever

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in