't Zusje
Last minute
Eindhoven Eindhoven Eindhoven Eindhoven

't Zusje
Eindhoven

In het prachtige pand van ons Zusje in Eindhoven beleef je een gezellige avond met avondvullend tapas eten voor 33,80.


Reserveer hier jouw avond bij ’t Zusje

Bel 040-7200979 Via de Zusje-app

Openingstijden

’t Zusje Overdag keuken is dagelijks geopend van 12:00 – 16:30. Het Avondvullend Bourgondisch Genieten kan dagelijks vanaf 17:30 – 23:00 uur. En op zondag vanaf 17:00 – 23:00.

Tijdens deze feestdagen zijn wij gesloten

– Carnaval (1 maart zijn we wel geopend!)
– Oudjaarsdag (31 december)
– Nieuwjaarsdag (1 januari)
– Koningsdag (27 april)


Locatie

Ten Hagestraat 2
Eindhoven 040-7200979

Parkeermogelijkheden

Parkeergarage Heuvel Galerie – Ten Hagestraat 6a, 5611 EG Eindhoven
Betaald parkeren, € 0,50 per 12 minuten met een max. van € 14,-
± 75m gelegen van ’t Zusje

Terrein Tramstraat – Tramstraat, 5611 CR Eindhoven
Betaald parkeren tot 21:00 uur. € 2,40 voor het eerste uur, daarna € 2,20 per uur Max. dagtarief € 6,70
± 250m gelegen van ’t Zusje

Terrein Stationsweg West/Oost – Stationsweg, 5611 BX Eindhoven
Betaald parkeren tot 21:00 uur. € 2,40 voor het eerste uur, daarna € 2,20 per uur Max. dagtarief € 6,70
± 500m gelegen van ’t Zusje

Controleer ter plekke of tijden/ tarieven nog hetzelfde zijn om onaangename verrassingen te voorkomen!!


Last minute

De laatste vrije plaatsen bij 't Zusje Eindhoven

Wil jij last minute een reservering maken bij 't Zusje Eindhoven? Deze pagina toont direct of je op de gewenste dag en locatie terecht kunt. In de kalender geven we live inzicht in de beschikbare stoeltjes.

Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

0
26 jun
3
27 jun
2
28 jun
0
29 jun
0
30 jun
0
1 jul
0
2 jul

3 jul
24
4 jul
28
5 jul
28
6 jul
27
7 jul
0
8 jul
0
9 jul

Bijgewerkt om 07:41

Werken bij ’t Zusje

Wij zijn op zoek naar jou!

Gasten verrassen en verwennen en die stap extra zetten is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Jij ook? Mooi! Dan pas je waarschijnlijk perfect bij onze Zusje Familie.

Bekijk de vacatures
Loaded fries van zoete-aardappelwedges met pulled pork en BBQ-saus
Carpaccio volgens ’t Zusje recept
Bastogneparfait met een druppie karamelsaus