't Zusje

Werken bij 't Zusje

functies

't Zusje zoekt een stagiaire.

Functie Creatieve stagiaire marketing

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een horeca formule manager.

Functie Horeca Formule Manager

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een grafisch vormgever.

Functie Junior grafisch vormgever bij ’t Zusje

Ontdek de vacatures

Functie Floor­manager

Een avond vol gasten in de watten leggen is een uitdagende taak, maar voor jou een taak die voldoening geeft. Omdat je van nature over groot organisatietalent beschikt, ben jij in staat om alles tot in de puntjes te organiseren en jouw floorteam op de juiste manier aan te sturen. Van vrolijke stemmen en lachende gezichten wordt jij blij en daarom pas je ook zo goed bij 't Zusje.

Ontdek de vacatures
Chef-kok Eric van Erp.

Functie Chef-kok

Door jouw passie en liefde voor het koksvak wil je dat de presentatie en de smaken van de gerechten tot in de puntjes kloppen. Geen gerecht verlaat dan ook de keuken zonder jouw scherpe blik en perfectionistische kijk. Je weet, als chef-kok, met de juiste aansturing je keukenteam te enthousiasmeren voor het vak, waardoor jullie samen een ijzersterk team vormen.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een sous-chef.

Functie Sous-chef

Jij bent de rechterhand van de chef-kok! Je besteedt veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien. Samen met de chef zorg je er met enthousiasme en plezier voor dat jullie keukenteam wordt aangestuurd. De keukenbrigade is jullie gouden troef, waarmee jullie elke avond weer een speciale beleving neer weten te zetten.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een medewerker bediening.

Functie Medewerker bediening

Een tapasstrook in de houder, het servet op tafel of een leeg glas: jij weet precies wanneer jouw gasten aandacht nodig hebben. En vaak ben je ze zelfs nog voor. Jij bent de tafeldame of -heer die jouw gasten bourgondisch laat genieten van ’t Zusje. Sterker nog, de beleving van ’t Zusje heeft een gezicht, en dat ben jij!

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt medewerkers voor in de keuken.

Functie Medewerker keuken

Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het koksvak zien. En daarvoor hoef je echt niet over bergen ervaring te beschikken. Want onder leiding van een ervaren kok, leer jij de meest voorkomende werkzaamheden in de Zusje-keuken, waardoor je op termijn lekker zelfstandig aan de slag kan.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt runners.

Functie Bijbaan horeca medewerker/ Runner

Jij wordt blij van lachende gezichten en vrolijke stemmen en daar zet je graag een stapje extra voor. Letterlijk! Want als runner bij ’t Zusje kom je gegarandeerd aan je aantal stappen. Jij bent namelijk degene die onze gasten elke avond weer van heerlijke gerechtjes en drankjes voorziet. Wanneer jij aan tafel verschijnt, wordt iedereen blij. Fijne bijkomstigheid: al die volle borden en dienbladen maken een bezoekje aan de sportschool overbodig.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een kok.

Functie Basis kok/­zelfstandig werkend kok

Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Je besteedt, als zelfstandig werkend kok, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een medewerker spoelkeuken.

Functie Medewerker spoelkeuken/ Afwasser

Als afwasser in de spoelkeuken zorg jij ervoor dat het servies net zo straalt als onze tevreden gasten! Dat doe je in een hecht en gezellig keukenteam. Jij bent zelfs de spil van de keuken! En wil je op den duur wat anders? Geen probleem! Bij ’t Zusje bieden we je de ruimte om door te groeien.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een interieurverzorg(st)er.

Functie Interieur verzorg(st)er

Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. We zijn niet alleen smaakvol in onze gerechten, maar ook in de manier waarop we ons restaurant gezellig en netjes houden. En daar hebben we jou voor nodig! Jij hebt, net als wij, oog voor detail en weet dat het heel makkelijk is om op routine te werken, maar dat aandacht besteden aan de kleine dingen ervoor zorgt dat het echt bijzonder blijft.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een online marketeer.

Functie Online marketeer

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een medewerker klantenservice.

Functie Medewerker klantenservice en webcare bij ’t Zusje

Ben je enthousiast en wil je graag deel maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV. Voor overige vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Charlot Halmans, zij kan jou nog veel meer vertellen over deze leuke functie. Je kunt haar bereiken via mail; [email protected]. Wie weet drinken wij binnenkort samen een kop koffie om elkaar beter te leren kennen. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een onderhoudsmedewerker.

Functie Onderhouds­medewerker

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. We zijn niet alleen smaakvol in onze gerechten, maar ook in de manier waarop we ons restaurant gezellig en netjes houden. En daar hebben we jou voor nodig! Als medewerker van ’t Zusje voer je lichte onderhoudswerkzaamheden uit in onze restaurants zoals schilder-, loodgieter-, elektrowerk en bezorgwerkzaamheden.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een chef-kok/ keukenmanager.

Functie Chef-kok/ Keuken manager

Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. We werken zowel in de voorbereiding als tijdens de avond middels vaste maatstaven. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving, wij bieden mensen echt een avondje uit. Je bent scherp op het waarborgen van de productkwaliteit en weet de voorschriften wat betreft voedselveiligheid uitstekend na te leven. Jouw team is onze gouden troef, waarmee we elke avond weer een speciale beleving neer weten te zetten. Jij voelt je verantwoordelijk voor de gang van zaken én de doorloop van de werkzaamheden. Jij neemt de touwtjes in handen en durft de eindverantwoordelijkheid op je te nemen. Als manager maak jij daarnaast gebruik van de volgende kwaliteiten: operationeel leiderschap, probleemoplossend, gastgericht en communicatief vaardig.

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een loodgieter.

Functie Loodgieter – FT

Ben jij een superhandige loodgieter met all round ervaring? Zoek je elke dag weer een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om afwisselend & zelfstandig te werken? Dan is dit jouw kans!

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een medewerker klantenservice.

Functie Medewerker reserveringen – Telefonist(e) bij ’t Zusje!

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een projectmedewerker marketing.

Functie Project­medewerker marketing

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een medewerker klantenservice.

Functie Medewerker callcenter

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een junior content marketeer.

Functie Content­marketeer (junior)

Ontdek de vacatures
Word bedrijfsleider bij 't Zusje.

Functie Assistent Floormanager

Ontdek de vacatures
No Featured Image set

Functie Administratief medewerker

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt medewerkers voor in de keuken.

Functie Stage keuken/ kok bij ’t Zusje (BOL/BBL)

Ontdek de vacatures
't Zusje zoekt een medewerker bediening.

Functie Stage bediening/ horeca bij ’t Zusje (BOL/BBL)

Ontdek de vacatures

Functie Bedrijfsleider horeca

Een dag vol gasten in de watten leggen is een uitdagende taak, maar voor jou een taak die voldoening geeft. Omdat je van nature over groot organisatietalent beschikt, ben jij in staat om alles tot in de puntjes te organiseren en jouw team op de juiste manier aan te sturen. Jij bent als bedrijfsleider het gezicht van onze Zusje vestiging.

Ontdek de vacatures

Functie Allround formule kok

Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. Als formule kok ben je zowel actief in de keuken als op het hoofdkantoor, wat jou een essentiële schakel maakt tussen de keuken en de gastbeleving bij ’t Zusje. Je speelt daarnaast een cruciale rol in het overbrengen van alle kennis van de formule naar je collega's in de keuken en op de vloer, zodat de gastbeleving van 't Zusje overal hoogwaardig en gelijk is.

Ontdek de vacatures

Functie Allround formule gastheer/gastvrouw

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat jij het liefste doet als allround formule gastheer/gastvrouw. Jouw enthousiaste, energieke en gastvrije voorkomen, maakt dat mensen graag nog eens terugkomen. Als allround formule gastheer/gastvrouw ben je voornamelijk actief op het hoofdkantoor, maar ook op de vloer. Dit maakt jou een essentiële schakel tussen het restaurant en de gastbeleving bij ’t Zusje. Je speelt daarnaast een cruciale rol in het overbrengen van alle kennis van de formule naar je collega's in de keuken en op de vloer, zodat de gastbeleving van 't Zusje overal hoogwaardig en gelijk is.

Ontdek de vacatures
't Zusje van de Baron in Uden.

Functie Onderhoudsmedewerker

Als onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het parkeerterrein en de tuin rondom het restaurant. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Jij gaat aan de slag met taken zoals grasmaaien, onkruid plukken, dakgoten legen, bladblazen, schilderwerk en kleine reparaties.

Ontdek de vacatures

Werken bij 't Zusje

Sluit je aan bij ons gezellige team

Bekijk de vacatures