't Zusje
Reserveren
Leuk dat je bij 't Zusje wilt komen eten! Kom je lunchen of kom je in de avond?
Met hoeveel personen kom je bij ons eten?
Je komt in totaal met 2 personen

Bel 't Zusje

Een momentje โ€ฆ
we checken de beschikbaarheid!
Wat wordt je aankomst tijd?

Om de meest recente tijdvakken te tonen, wordt de lijst elke 30 seconden automatisch ververst.

Over seconden wordt de lijst ververst

Op dit moment zijn er geen beschikbare tijdvakken voor jouw gekozen locatie, datum, en gezelschap. Pas je selectie aan om een beschikbaar moment te vinden.

Een momentje โ€ฆ
we checken de beschikbaarheid!
Controleer hieronder je gegevens

Ik kom eten bij op om met (inclusief ). Mijn naam is met e-mailadres en telefoonnummer . Mijn postcode is .

Extra informatie:

Je reservering is helaas niet gelukt!

Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje
    Gefeliciteerd, je reservering is gelukt!

    We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze gezellige ambiance. Ons team staat te popelen om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

    Wil je nog iets aanpassen? Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje

    Brioche broodjes

    Met deze brioche broodjes maak je het kerstdiner helemaal compleet! Wie kan er ook niet van de chocolademousse afblijven? ๐Ÿคค

    Ingrediรซnten (voor 6 personen)

    • 6 roze brioche broodjes
    • 50 gram suiker
    • Roomboter
    • 6 bollen chocolade ijs
    • 200 gram pure chocolade
    • 250 ml slagroom
    • 100 gram suiker
    • 3 eiwitten
    • Poedersuiker

    Opmaak van het bord

    Neem 6 kleine bordjes en leg hier de broodjes op met daar tussen een grote bol chocolade ijs. Neem een groter bord en schep daarop met een garde de chocolademousse. Voor een speelse manier van serveren, laat je de garde erin staan. Strooi over de mousse nog een klein beetje poedersuiker.

    Bereidingswijze

    Klop voor de chocolademousse 200 ml van de slagroom lobbig tot yoghurtdikte en bewaar deze in de koelkast. Breng de overige slagroom in een pannetje aan de kook, haal van het vuur en los hier de chocolade in op. Zet deze vervolgens even opzij. Klop de eiwitten samen met de suiker luchtig. De eiwitten zijn voldoende geklopt als je de kom kan omdraaien zonder dat de inhoud eruit valt. Maak familie van de lobbige slagroom en de chocolade. Dit doe je door een klein beetje slagroom door de gesmolten chocolade heen te roeren. Spatel vervolgens beetje bij beetje het chocolademengsel door de slagroom totdat deze helemaal gemengd is. Herhaal vervolgens deze stappen met de geklopte eiwitten. Smelt een klontje roomboter in een koekenpan en karamelliseer hierin de suiker totdat deze goudbruin en helemaal opgelost is. Let op! Doe dit niet op te hoog vuur, want dan verbrandt de suiker heel snel. Snijd de broodjes open en dep de snijkanten in de karamel. Laat deze vervolgens afkoelen.

    Terug
    Carpaccio volgens ’t Zusje recept
    Warme brownie
    BBQ speklapje