't Zusje

parttime

't Zusje Doetinchem Interieur verzorg(st)er

16 uur per week; Je werkt 4 ochtenden(4 uur per dag) in de week waarvan ook standaard de zondag. Je kunt aanvangen tussen 06.00 en 09.00 uur .

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid
Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. We zijn niet alleen smaakvol in onze gerechten, maar ook in de manier waarop we ons restaurant gezellig en netjes houden. En daar hebben we jou, als interieurverzorg(st)er, voor nodig! Jij hebt, net als wij, oog voor detail en weet dat het heel makkelijk is om op routine te werken, maar dat aandacht besteden aan de kleine dingen ervoor zorgt dat het echt bijzonder blijft. Je draagt bij aan een schone werkomgeving en zorgt dat onze gasten zich écht welkom voelen.
Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en dicht bij jezelf te blijven.
  • Een frisse blik! Jouw oog valt op de kleinste details
  • De dingen die je doet, doe je met veel liefde, plezier en enthousiasme
  • Als interieurverzorger zorg jij dat onze restaurants er steeds weer tiptop uitzien, precies zoals je het thuis ook zou willen zien
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en neemt zelf initiatief
Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden. Maar bovenal garanderen we jou, als schoonmaak(st)er, een hoop Zusje-gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd.
€ - €15.00 per uur

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 15.00
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemer René Derks van 't Zusje Doetinchem.

“Het zijn de medewerkers die de magie van ’t Zusje-concept avond aan avond waar weten te maken. De oprechtheid, de vrolijkheid en het enthousiasme waarmee zij iedere keer weer aan tafel verschijnen, wordt door onze gasten heel goed gezien en gevoeld. En daar word ik zo ontzettend blij van.”

René Derks

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in