't Zusje

parttime/fulltime

't Zusje Deventer Floor­manager

Direct solliciteren
  • Zusje Academy
  • Een en al gezelligheid tijdens en na werktijd
  • Baan met uitslaapmogelijkheid

In het kort

 

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat jij het liefste doet als floormanager. Jij wordt blij van lachende gezichten, vrolijke stemmen, van gezelligheid én het anderen naar hun zin maken. Daarom pas je ook zo goed bij ’t Zusje. Een avond vol gasten in de watten leggen is een uitdagende taak, maar voor jou een taak die voldoening geeft. Omdat je van nature over groot organisatietalent beschikt, ben jij in staat om alles tot in de puntjes te organiseren en jouw floorteam op de juiste manier aan te sturen. Je motiveert je team om die stap extra te zetten en een lach op het gezicht van alle gasten te toveren, want juist daar haal je zelf energie uit! Jij bent pas tevreden als jij met je team ervoor hebt gezorgd dat iedereen met een voldaan gevoel ’t Zusje heeft verlaten. Dat is precies waarom jij het gezicht en het aanspreekpunt bent van onze zaak. Jouw enthousiaste, energieke en gastvrije voorkomen, maakt dat mensen graag nog eens terugkomen.

Je weet van aanpakken, bent gestructureerd, maar bovenal ben je gewoon lekker jezelf. Als floormanager ken je de wensen van de gasten en weet je een dag zo te sturen dat iedereen een heerlijk bourgondische ervaring heeft gehad. En dat alles zonder de eigenzinnige formule van ‘t Zusje uit het oog te verliezen.

  • Organisatietalent! Van het maken van roosters, tot het aansturen van een compleet Zusje-team: jij pakt het zonder blikken of blozen aan.
  • Jij, als floormanager, weet een ijzersterk team te bouwen, te sturen en te onderhouden.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en houdt bij alles wat je doet het verhaal van ‘t Zusje in je achterhoofd.
  • Goede ideeën? Meedenken over hoe we de beleving bij ’t Zusje nog mooier kunnen maken? Fijn! Dat horen we graag!
  • Het mag voor zich spreken dat jij een echt horecatijger bent, gasten een warm welkom weet te geven en er alles aan doet om de avond tot een succes te maken.

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je:
een passend salaris, opleiding aan de hand van ons Zusje Academy en BHV-training, tools om een team te kunnen leiden, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed en de leukste sluitborrels én winacties.

Dit ga je verdienen

Leeftijd
Uren per week
€ 16.50
per week

Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.

Ondernemers Wilfried & Marc van de Boom van 't Zusje Deventer.

“Bij de Zusje-familie horen, dat is echt geweldig. Wij vielen als een blok voor ‘t Zusje. Dat goede gevoel en die gezelligheid die je ervaart bij een bezoek aan ’t Zusje, die vind je terug in alle lagen van het bedrijf. Het zit diep in het DNA verankerd.”

Wilfried & Marc van de Boom

Werken bij 't Zusje Solliciteer nu

Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Voer je voornaam in
Voer je achternaam in
Voer je geboortedatum in
Voer een geldig email adres in
Voer een geldig telefoonnummer in
Maximaal 250 woorden
Voer een bericht in