last minute

Recensies

over 't Zusje

't Zusje is benieuwd naar jouw mening, ervaring of tips om onze service en kwaliteit continue te verbeteren!

Robin van Emmerik, Eet.nu

Vanavond met drie personen naar het zusje in Uden geweest. na een eerdere super ervaring weer terug! Heerlijke herten biefstuk als seizoentapa. Vlees heerlijk mals! Je kunt wel zien dat de koks goed zijn! De sfeer is knus en warm. De Service is uitstekend en het personeel erg vriendelijk en vrolijk! Kortom, een top avond gehad! We komen snel weer langs Zusje Uden!

Bekijk recensie op Eet.nu

Elise Struijk-van Haaften, Facebook

't Zusje is absoluut mijn favoriete restaurant! Heerlijk eten, sfeervolle aankleding, vriendelijke en goede bediening, gezellig tafelen.... Wat wil je nog meer...?!!

Bekijk recensie op Facebook

Bob007, Iens.nl

Hier snappen ze waar het om gaat. Wat een feestje maakt het personeel er van. Zowel in Uden als in Oudenbosch.

Heerlijk eten, niets is te dol & hier voel je je past echt gewenst als klant. De laatste keer in Oudenbosch geweest. Wat een subliem team van mensen. Hier kan de garde van Herman den Blijker zelfs nog wat van leren. Echt een feestje!

Mijn dank is groot; ik ga vaak terugkomen... ook al is het vanaf Rotterdam een uur rijden:)

Bekijk recensie op Iens

Anonieme recensie via Gast is koning

Hier eind september met schoonfamilie wezen eten, welgeteld 7 man sterk. Heel veel verschillende verhalen gehoord. We hadden die avond twee verjaardagen te vieren dus ik had een verrassing voor de twee jarigen in de vorm van twee kleine taartjes. Na telefonisch contact te hebben gehad met de vriendelijke dame van de reserveringslijn, ook groen licht gekregen om de taartjes van te voren te brengen bij het 't zusje.

Over het zusje zelf: Die avond zat het afgeladen vol (heel veel grote groepen), bediening was vriendelijk, gerechtjes waren super! Prijs voor fris was wat prijzig, bestellingen werden op tijd gebracht en alles had de juiste temperatuur. Voordat we gingen uit eten nog even op deze site naar de recensies gekeken maar ik schrok van de negatieve ervaringen. Tijdens onze avond nergens last van gehad! Wij waren zeer tevreden en komen hier zeker weer terug.

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753