last minute

’t Zusje Weert

Joris van den Berg, restaurantmanager

"Dynamisch, jong en flitsend. Dát zijn de woorden die van toepassing zijn op ons team. Het gasten naar de zin maken, staat bij ons centraal en daar doen we elke avond weer ons uiterste best voor. Als team streven we er continu naar om een topprestatie neer te zetten en daar halen we allemaal enorm veel voldoening uit”

Vacatures

’t Zusje Weert

  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - FT/PT
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - FT/PT
  • Chef-kok (Gangmaker) - FT
  • Sous-chef (Kwaliteitsmaker) - FT

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Eric (57) Gangmaker

“Eén team, één taak: dat is het motto in onze keuken. Ik zeg altijd: We hebben elkaar allemaal nodig om de avond tot een succes te maken. Ons team is hecht, sociaal en bereid om elkaar te helpen. Goede communicatie en luisteren naar elkaar, daar draait het om. Ik ben oprecht trots op hen wanneer we weer een topprestatie hebben neergezet”

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753