last minute

’t Zusje Venray

Jochen van der Steijn, restaurantmanager

"Iedere avond doen we met een enthousiast en gemotiveerd team ons uiterste best om onze gasten de ultieme Zusje-beleving mee te geven. Het geeft mij een kick om te zien dat ons jonge team zo goed op elkaar ingespeeld is, waardoor iedere gast zich speciaal voelt en een avond heeft die zijn verwachtingen overtreft. Samen zijn we sterk!”

Vacatures

’t Zusje Venray

  • Sous-chef (Kwaliteitsmaker) - 38 uur per week (Fulltime)
  • Runner (Vaartmaker) - 3-4 avonden per week
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 3-4 avonden per week
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - 3 avonden in het weekend
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 38 uur per week (Fulltime)

Eric (57) Gangmaker

“Eén team, één taak: dat is het motto in onze keuken. Ik zeg altijd: We hebben elkaar allemaal nodig om de avond tot een succes te maken. Ons team is hecht, sociaal en bereid om elkaar te helpen. Goede communicatie en luisteren naar elkaar, daar draait het om. Ik ben oprecht trots op hen wanneer we weer een topprestatie hebben neergezet”

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

De last minute pagina geldt niet voor 't Zusje Overdag.
voor reserveringen bel: 0900-98753

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753