last minute

’t Zusje Venray

Jochen van der Steijn, restaurantmanager

"Iedere avond doen we met een enthousiast en gemotiveerd team ons uiterste best om onze gasten de ultieme Zusje-beleving mee te geven. Het geeft mij een kick om te zien dat ons jonge team zo goed op elkaar ingespeeld is, waardoor iedere gast zich speciaal voelt en een avond heeft die zijn verwachtingen overtreft. Samen zijn we sterk!”

Vacatures

’t Zusje Venray

  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 38 uur
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 3-4 avonden per week
  • -

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

De last minute pagina geldt niet voor 't Zusje Overdag.
voor reserveringen bel: 0900-98753

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753