last minute

’t Zusje Uden

Thijs van Helvoort, restaurantmanager

"Door enthousiaste samenwerking en positieve inzet van ons gehele team zorgen wij voor heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten!
Als onze gasten ontspannen en met een lach weer naar buiten stappen, dan is onze avond geslaagd!”

Vacatures

’t Zusje Uden

  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 32 - 38 uur
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - bijbaan
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - bijbaan
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - bijbaan
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 32 - 38 uur

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

Kimberley (28) Spraakmaker

“Ons team is als een geoliede machine. We hebben het zo leuk samen, maken echt veel plezier, onder werktijd en ook daarbuiten, en dat stralen we uit. Iedereen is lekker zichzelf en samen zorgen we ervoor dat de beleving voor onze gasten compleet is. Die geweldige sfeer, die vrolijke gezichten en al dat gezellige babbelen, daar haal je echt energie uit!”

De last minute pagina geldt niet voor 't Zusje Overdag.
voor reserveringen bel: 0900-98753

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753