last minute

’t Zusje Sint Oedenrode

Roy Huijbers, eigenaar

“Het klinkt misschien gek, maar het voelt alsof we een familiebedrijf zijn. Het is keihard werken, maar we hebben het ook zo ontzettend gezellig samen. Onze medewerkers zijn thuis bij ons, zijn écht op hun plek en maken onderdeel uit van onze ‘familie’. Heel bijzonder is dat.”

Vacatures

’t Zusje Sint Oedenrode

  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - Fulltime (38u)
  • Sous-chef (Kwaliteitsmaker) - Fulltime (38u)
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Parttime (32u) / Fulltime (38u)
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Oproepkracht (10u-20u)
  • Runner (Vaartmaker) - Oproepkracht (10u-20u)
  • Runner (Vaartmaker) - Parttime (20u-32u)
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - Parttime (25u-32u)
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - Oproepkracht (10u-20u)
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - Oproepkracht (10u-20u)

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

De last minute pagina geldt niet voor 't Zusje Overdag.
voor reserveringen bel: 0900-98753

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753