last minute

’t Zusje Rotterdam

David Portokalidis, eigenaar

"Hard werken, in een positief en gezellige team. Ook met z’n allen een lekker drankje doen maar ook met z’n allen ertegen aan als het druk is."

Vacatures

’t Zusje Rotterdam

  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 32-38
  • Runner (Vaartmaker) - 0-38
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 0-38
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 0-38
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - 0-38
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 38

Eric (57) Gangmaker

“Eén team, één taak: dat is het motto in onze keuken. Ik zeg altijd: We hebben elkaar allemaal nodig om de avond tot een succes te maken. Ons team is hecht, sociaal en bereid om elkaar te helpen. Goede communicatie en luisteren naar elkaar, daar draait het om. Ik ben oprecht trots op hen wanneer we weer een topprestatie hebben neergezet”

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753