last minute

’t Zusje Raamsdonksveer

Daniëlle van der Wel, eigenaar

“In teamverband werken, betekent geven en nemen. En gelukkig snapt iedereen dat hier als geen ander. De teamspirit is werkelijk geweldig. Iedereen komt met zo ontzettend veel plezier naar het werk en dat is mooi om te zien. De optimale samenwerking binnen het team maakt niet alleen ons, maar ook onze gasten blij.”

Vacatures

’t Zusje Raamsdonksveer

  • Medewerker keuken (Mooimaker) - minimaal 2 avonden per week
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 24-38 uur per week
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 10-38 uur per week (minimaal 2 avonden)
  • Runner (Vaartmaker) - minimaal 2 avonden per week
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - 10-20 uur per week

Over

’t Zusje Raamsdonksveer