last minute

’t Zusje Nijmegen

Ger en Wendy van der Laan, eigenaren

“Onze medewerkers, die moeten we er na werktijd echt uitschoppen. Die willen gewoon níet naar huis. Een geweldig compliment vinden we dat. Ons team is zo hecht, zo gezellig en zo leuk. We zijn als familie voor elkaar en dat stralen we ook uit naar buiten. We hebben écht plezier in ons werk en dat wordt door onze gasten zeer gewaardeerd.”

Vacatures

’t Zusje Nijmegen

  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - voor 2 tot 4 avonden p/wk (10-20 uur p/wk)
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 38 uur per week
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - 2 tot 3 avonden per week
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 2 tot 3 avonden per week

Eric (57) Gangmaker

“Eén team, één taak: dat is het motto in onze keuken. Ik zeg altijd: We hebben elkaar allemaal nodig om de avond tot een succes te maken. Ons team is hecht, sociaal en bereid om elkaar te helpen. Goede communicatie en luisteren naar elkaar, daar draait het om. Ik ben oprecht trots op hen wanneer we weer een topprestatie hebben neergezet”