last minute

’t Zusje Nijmegen

Ger en Wendy van der Laan, eigenaren

“Onze medewerkers, die moeten we er na werktijd echt uitschoppen. Die willen gewoon níet naar huis. Een geweldig compliment vinden we dat. Ons team is zo hecht, zo gezellig en zo leuk. We zijn als familie voor elkaar en dat stralen we ook uit naar buiten. We hebben écht plezier in ons werk en dat wordt door onze gasten zeer gewaardeerd.”

Vacatures

’t Zusje Nijmegen

  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - voor 2 tot 4 avonden p/wk (10-20 uur p/wk)
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 38 uur per week
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 2 tot 3 avonden per week (18:00-23:30)
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - 2 tot 3 avonden per week (18:00-00:30)
  • -

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”