last minute

’t Zusje Kurhaus

Jurriaan van Berne, eigenaar

“Bij ons werken betekent meer dan collega worden; het betekent deel van de familie en vriendengroep zijn. We staan iedere dag weer klaar om voor de volle honderd procent te knallen. Dat harde werk wordt gewaardeerd, zowel onderling als door de gast. Het is een eer en een genoegen om daar onderdeel van uit te mogen maken.”

Vacatures

’t Zusje Kurhaus

  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - Parttime
  • Runner (Vaartmaker) - Parttime
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Parttime

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Over

’t Zusje Kurhaus