last minute

’t Zusje Harderwijk

Adrie en Simone Mijdam, eigenaren

Werkplezier staat bij ons voorop. Wanneer wij als team goed en met plezier samenwerken, creëren we een fijne en gastvrije sfeer naar onze gasten toe. Hard werken en gezelligheid horen bij ons. Wij zijn trots op ons team, samen zijn we sterker dan alleen.

Vacatures

’t Zusje Harderwijk

  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Bijbaan / Parttime.
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - Fulltime / Parttime.
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - Fulltime / parttime bijbaan.
  • Runner (Vaartmaker) - Fulltime / parttime bijbaan.
  • Chef-kok (Gangmaker) - Fulltime 38uur.
  • Schoonmaker - Ochtend fulltime/parttime.
  • Floormanager (Spraakmaker) - Fulltime 38uur.

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

Eric (57) Gangmaker

“Eén team, één taak: dat is het motto in onze keuken. Ik zeg altijd: We hebben elkaar allemaal nodig om de avond tot een succes te maken. Ons team is hecht, sociaal en bereid om elkaar te helpen. Goede communicatie en luisteren naar elkaar, daar draait het om. Ik ben oprecht trots op hen wanneer we weer een topprestatie hebben neergezet”

De last minute pagina geldt niet voor 't Zusje Overdag.
voor reserveringen bel: 0900-98753

De last minute pagina is in de maand juni niet beschikbaar,
voor reserveringen bel: 0900-98753