last minute

’t Zusje Ede

Joost van Mourik, eigenaar

“Genieten bij ’t Zusje draait niet alleen om lekker eten, maar ook om het creëren van een goede sfeer voor de gasten. Het team pakt dit volledig op en zorgt voor een gezellige avond uit. Als je een club jonge, gedreven mensen zo ziet samenwerken maakt dat je trots.”

Vacatures

’t Zusje Ede

  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) -
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) -
  • Medewerker keuken (Mooimaker) -
  • Runner (Vaartmaker) -
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) -

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Over

’t Zusje Ede