last minute

’t Zusje Cuijk

Guus & Nick Raadgever, eigenaren

“Avondvullend bourgondisch genieten, ook onze medewerkers genieten van de drukke maar vooral ook gezellige avonden bij ’t Zusje.
Ons team is één grote familie met één missie, de gasten een onvergetelijke avond te laten beleven. Lol en gezelligheid staan hierbij dan ook centraal.”

Vacatures

’t Zusje Cuijk

  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - Fulltime
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - Parttime
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Fulltime
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Parttime

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Lieve gast,

Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken heeft de overheid besloten alle horeca te sluiten tot en met 28 april a.s. Dat betekent ook dat al onze Zusjes gesloten zijn.

Ons telefoonnummer 0900-98753 is momenteel gesloten, voor dringende vragen zijn we bereikbaar via email: website@zusje.nl.

We willen jullie allemaal vragen het advies van het RIVM op te volgen. Let op jezelf, op elkaar en neem je verantwoordelijkheid. Dan hopen we elkaar snel weer in goede gezondheid te kunnen begroeten bij één van onze Zusjes!

Met bourgondische groet,

’t Zusje