't Zusje
Reserveren
Leuk dat je bij 't Zusje wilt komen eten! Kom je lunchen of kom je in de avond?
Met hoeveel personen kom je bij ons eten?
Je komt in totaal met 2 personen

Bel 't Zusje

Een momentje โ€ฆ
we checken de beschikbaarheid!
Wat wordt je aankomst tijd?

Om de meest recente tijdvakken te tonen, wordt de lijst elke 30 seconden automatisch ververst.

Over seconden wordt de lijst ververst

Op dit moment zijn er geen beschikbare tijdvakken voor jouw gekozen locatie, datum, en gezelschap. Pas je selectie aan om een beschikbaar moment te vinden.

Een momentje โ€ฆ
we checken de beschikbaarheid!
Controleer hieronder je gegevens

Ik kom eten bij op om met (inclusief ). Mijn naam is met e-mailadres en telefoonnummer . Mijn postcode is .

Extra informatie:

Je reservering is helaas niet gelukt!

Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje
    Gefeliciteerd, je reservering is gelukt!

    We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze gezellige ambiance. Ons team staat te popelen om jouw bezoek onvergetelijk te maken.

    Wil je nog iets aanpassen? Bel even en we helpen je graag verder.

    Bel 't Zusje

    Hertencarpaccio

    Start jouw kerstdiner met een overheerlijke carpaccio! Kies je voor de hertencarpaccio of ga je deze kerst voor de vega-variant met rode biet? Het recept voor de vega-variant vind je hier.

    Ingrediรซnten (voor 6 personen)

    • 450 gram hertencarpaccio
    • 1 potje Tomberry Tomatenkaviaar
    • 6 mini radijsjes
    • 3 mini komkommertjes
    • 100 gram champignons
    • 20 gram wildbouillon
    • 100 gram mayonaise
    • 1 eetlepel roomkaas
    • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
    • 2 handjes Crazy Pea (reuze erwtenscheuten) of baby spinazie
    • 1 eetlepel French dressing
    • Klontje roomboter
    • Peper en zout

    Bereidingswijze

    Snijd de mini komkommertjes en de mini radijsjes in flinterdunne plakjes en bewaar deze in een kommetje. Giet hierover de Tomberries en de marinade die in het potje zit. Laat dit minimaal 4 uur marineren in de koelkast. Smelt voor de koude champignonsaus een klontje roomboter in een pan en bak hierin de champignons totdat het meeste vocht verdampt is. Voeg de wildbouillon toe en kook de champignons op laag vuur totdat alle bouillon is verdampt. Pureer de champignons met behulp van een staafmixer en laat de puree uitlekken op keukenpapier. Meng vervolgens de champignons met de mayonaise en roomkaas en breng dit op smaak met peper en zout.

    Opmaak van het bord

    Leg de carpaccio op een schaal en maak de Crazy Pae aan met de French dressing. Verdeel deze over de carpaccio. Vul een spuitzak of spuitflesje met de koude champignonsaus en spuit speels wat dopjes koude champignonsaus over het gerecht. Zeef de gemarineerde mini-groenten en garneer hier, samen met geroosterde pijnboompitjes, de carpaccio mee. Voeg tot slot nog wat peper en zout toe.






    Bietencarpaccio

    Met deze hรฉรฉrlijke vega-variant maak jij van het kerstdiner een gegarandeerd succes!

    Ingrediรซnten (voor 6 personen)

    • 450 gram gekookte bieten
    • 1 potje Tomberry Tomatenkaviaar
    • 6 mini radijsjes
    • 3 mini komkommertjes
    • 100 gram champignons
    • 20 gram groentebouillon
    • 100 gram mayonaise
    • 1 eetlepel roomkaas
    • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes
    • 2 handjes Crazy Pea (reuze erwtenscheuten) of baby spinazie
    • 1 eetlepel French dressing
    • Klontje roomboter
    • Peper en zout

    Bereidingswijze

    Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een scherp mes of kaasschaaf en leg deze op een bordje. Snijd vervolgens de mini komkommertjes en de mini radijsjes ook in flinterdunne plakjes en bewaar deze in een kommetje. Giet, over de komkommertjes en radijsjes, de Tomberries en de marinade die in het potje zit. Laat dit minimaal 4 uur marineren in de koelkast. Smelt voor de koude champignonsaus een klontje roomboter in een pan en bak hierin de champignons totdat het meeste vocht verdampt is. Voeg de groentebouillon toe en kook de champignons op laag vuur totdat alle bouillon is verdampt. Pureer de champignons met behulp van een staafmixer en laat de puree uitlekken op keukenpapier. Meng vervolgens de champignons met de mayonaise en roomkaas en breng dit op smaak met peper en zout.

    Opmaak van het bord

    Leg de plakjes biet op een schaal en maak de Crazy Pae aan met de French dressing. Verdeel deze over de bieten. Vul een spuitzak of spuitflesje met de koude champignonsaus en spuit speels wat dopjes koude champignonsaus over het gerecht. Zeef de gemarineerde mini-groenten en garneer hier, samen met geroosterde pijnboompitjes, de bietencarpaccio mee. Voeg tot slot nog wat peper en zout toe.

    Terug
    Oosterse kip
    Nacho
    Warme brownie