parttime/fulltime
't Zusje Eindhoven Basis kok/zelfstandig werkend kok
24 - 38 uur p/w
Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Is de keuken jouw ultieme passe? Je besteedt, als zelfstandig werkend kok, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten. Het verschil maak je al met de mise-en-place: de sauzen zijn op tijd klaar, de soep is alvast voorbereid en de groente zijn in de juiste dikte gesneden. Tijdens de piekmomenten bereid jij vervolgens de gerechten op de juiste manier en maak je de fraaiste creaties. Als echte teamplayer én onderdeel van een ijzersterk keukenteam zorg je ervoor dat alle gasten een onvergetelijke Zusje-beleving hebben. En natuurlijk staan de hygiëne-spelregels daarbij altijd hoog in het vaandel.
Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met collega’s dicht bij jezelf te blijven. Jij bewaart, als zelfstandig werkend kok, de kalmte en de rust tijdens piekmomenten en bent open in de communicatie richting je collega’s.
Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Zowel tijdens als na werktijd ben je gegarandeerd van een hoop Zusje-gezelligheid. Verder bieden we je: opleiding aan de hand van onze Zusje Academy en BHV-training, bedrijfskleding speciaal ontworpen voor ’t Zusje waarmee je van top tot teen bent aangekleed, een mogelijkheid tot vaste aanstelling en de leukste sluitborrels én winacties.
Dit zijn all-in salarissen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Dit zijn de uurlonen voor oproepkrachten.